Mindenféle érdekesség, hangszerekkel kapcsolatos információkért katt ide: FACEBOOK!

Kotta, Ajándéktárgy

Ajándéktárgy

Gyakran előfordul, hogy vásárlóink nem kifejezetten hangszer vásárlás céljából látogatnak meg minket, sokkal inkább ajándékban gondolkoznak szeretteiknek. Sok esetben az illető nem járatos sem a hangszerek, sem a kiegészítők terén, így nem tud ajándékba húrt, pengetőt, hevedert, tokot venni. Épp az ilyen esetek miatt tartunk olyan ajándéktárgyakat, amik vagy hasznosak, vagy viccesek, vagy épp csak valamiben kapcsolódnak a könnyűzene világához. Nagy választékban tudunk szolgálni íróeszközökkel, ruhaneművel, kiegészítőkkel, kulcstartókkal, bögrékkel és egyéb zenei témájú ajándéktárggyal.

Gifts

Often happens, that our customers are not musicians or they are unfamiliar with music related accessories, but they are looking for a present to a musician family member or friend. Our funny, or even useful music related gifts are very popular. We have a large range of key chains, mugs, mousepads, pens, pencils, jewelry and many more various gift options.

Ajándékutalvány/Gift Crad

Amennyiben ismerősét, barátját, szeretteit lepné meg valamivel, nem szükséges rizikóznia,hogy tetszik-e neki az ajándék. Vásároljon ajándékutalványt 5.000 Ft és 10.000 Ft értékben, így mindenki azt vásárolhat magának, amire szüksége van, vagy amire igazán vágyik.

In case you'd rather leave the choice to the gifted person, give him/her a Gift Card. We have gift cards in 5.000 Ft and 10.000 Ft value.

Kotta, CD, DVD

A könnyűzenéhez, mint hobbihoz, szórakozáshoz, vagy akár mint szakmához, nem csak a hangszer és a kiegészítő termékek lehetnek szükségesek. Kiemelkedően keresettek nálunk az oktató jellegű-, és zenei tartalmú cd-k és dvd-k, valamint a könnyűzenei kották és tabulatúrák. Több forrásból szerzünk be kottákat minden korosztály számára, minden zenei stílusban. Kottakínálatunkban széles skálából válogathat a kedves vevő, sok-sok előadótól, eltérő megközelítésű kiadványok közül, így dobosok, gitárosok, billentyűsök, basszusgitárosok, bárki megtalálja a neki tetsző előadót. 

Music Sheets/ CD/ DVD - everything you need to learn and practice, you will find here. For all kind of instruments, in different styles, and from various artists.